Contact

Voordat een nieuwe onbekende hond meegaat, wordt er door de baas/bazin wat vragen ingevuld op een inschrijfformulier (zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina). Hierin wordt onder andere het geslacht, gecastreerd/ongecastreerd, leeftijd, ras en energielevel gevraagd van de hond, om alvast een idee te krijgen.

Daarna vindt er een intakegesprek plaats bij de baas/bazin thuis. Hierin wordt  kort de werkwijze besproken en met de hond kennis gemaakt. Als baas/bazin en Quality dog MOments besluiten dat de hond mee mag/kan wordt er een sleutelcontract en een aansprakelijkheidsformulier getekend.

Voor de veiligheid en om goed contact te kunnen leggen zal de nieuwe onbekende hond eerst aan de lange lijn meegaan. Vaccinaties of een titerbepaling (de hond moet wel minimaal in het eerste levensjaar zijn gevaccineerd) van de hond zijn verplicht. Verder moet de hond goed gezond en vlo en worm-vrij zijn.

Voor verdere vragen e-mail: qualitydogmoments@gmail.com

 

Vragenlijst Intake nieuwe hond

Naam eigenaar:

Naam hond:

Geslacht:

Gecastreerd/Gesteriliseerd:    Ja/Nee
Indien chemisch gecastreerd graag toelichten met welk middel en geschatte datum nieuw middel nodig __________________________

Ras:

Geb. Datum hond:

Gedrag aan de lijn (klik aan wat van toepassing is):   Goed/Trekt

Kan loslopen:   Ja/Nee

Is gewend aan auto?: Ja/Nee

Gedrag andere honden (Wij doen ons best de hond zo goed mogelijk bij een groepje te laten passen, klik aan wat het meeste van toepassing is): Netjes/Enthousiast/Opdringerig/ Ontwijkend/ Snauwt soms van zich af

Eventuele toelichting

__________________________

Energie hond in vergelijking tot andere honden: Laag/Medium/Vrij hoog/Hyper

Kent de basiscommando’s ? (zit,blijf,hier): Ja/Nee