Ophaaltijden & Werkwijze

We halen honden op in Groningen stad- Groningen Noord.

We kunnen uw hond op 2 mogelijke tijdstippen ophalen. Omdat er niet veel honden hoeven worden gehaald hoeven de honden ook niet lang in de auto te wachten. In overleg met de baas/bazin zal de ophaaltijd besproken worden. Als we van mening zijn dat de hond beter in een groepje op een ander tijdstip past qua ligging in de groep dan wordt dit ook besproken. Zie ‘Contact’ om uw hond in te schrijven.

Met 1 groep zullen onderstaande  tijden samen worden gevoegd mits de honden passen in het groepje, anders worden de tijden direct gesplitst.

1 groepje: Ophalen is dan rond 12:00 en terugbrengen rond 13:30.
De tijden kunnen mogelijk max. 30 minuten afwijken.  

Als er 2 groepjes zijn

Ophalen: Rond 11:00, Terugbrengen rond 12:30

Ophalen: Rond 12:30, Terugbrengen rond 14:00

Baasjes worden na elke wandeling op de hoogte gebracht hoe laat de hond weer is thuis gebracht. Er wordt ook even kort een persoonlijk berichtje met foto gestuurd hoe het ging (voor een indruk van de wandelingen, zie het tabblad ‘Foto’s). Honden zullen handdoekdroog, wij zorgen voor een schone handdoek, en zo schoon mogelijk weer thuis worden gebracht. Wij zorgen dat de hond ‘quality moments’ heeft beleefd en voldaan weer thuis komt. Regelmatig zullen er foto’s op de website worden geplaatst (zie ‘Foto’s)

Locaties waar gelopen zal worden zijn veilige losloopgebieden met schoon water: bijvoorbeeld Westpark, Stadspark, Kardingegebied (zie foto’s hieronder). Mochten honden niet het water in willen/kunnen of mogen dan is dat geen probleem. Er wordt dan een drinkbak met water meegenomen.

  Westpark Westpark Westpark Stadspark Stadspark

Kardingegebied

Hoornse Plas